Reh4mat Iliotibialni trak

25,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: OKD-17 Kategoriji: ,

Veliko tekačev in ostalih športnikov (športi z veliko skoki) trpi bolečine zaradi sindroma iliotibialnega trakta. Temu pojavu pravimo tudi tekaško koleno. Težave nastanejo zaradi preobremenjenosti iliotibialnega trakta, ki poteka po zunanji strani stegna. Trakt je povezan z medenico, stegnenico, golenico in mišicami: napenjalka stegenske fascije (tensor fasciae latae) in velika zadnjična mišica (gluteus maximus). Tek in skoki povzročajo preobremenjenost teh struktur in posledično povečanje bolečin vzdolž iliotibialnega trakta ter zunanje strani kolena. Ponavadi se bolečina pojavi 5 – 7 minut po začetku vadbe. Če med treningom začutite bolečino,  takoj prenehajte z vadbo in z ledom shladite boleče mesto. Razen tablet, injekcij in operacije poskusite naš Reh4mat iliotibialni trak, ki je narejen za osebe z navedenimi težavami.

Reh4mat iliotibialni trak deluje enostavno – razbremenjuje iliotibialni trakt v predelu kolena in tako zmanjšuje vnetje. Ta rešitev omogoča odpravljanje težav hitreje kot operacija.

Reh4mat Iliotibialni trak s silikonskim vložkom je izdelan iz najkvalitetnejših materialov. Anatomsko oblikovan univerzalni trak podpira in stabilizira kite iliotibialnega trakta ter štiriglave stegenske mišice. Dinamični mehanizem natančno pritiska na stegno. Trak ima vdelan anatomsko oblikovan silikonski vložek, ki zagotavlja blaženje vibracij, dodatno podporo ter skrbi, da trak ob aktivnosti ne zdrsne iz svojega položaja. Vložek izboljšuje celični metabolizem in prekrvavitev mišic.

Reh4mat Kolenski trak je odlična rešitev za vse športnike in aktivne osebe, ki imajo težave s kroničnimi bolečinami na zunanji strani kolena, sindromom iliotibialnega trakta…

Značilnosti:

  • univerzalna velikost
  • primeren za obe nogi
  • Material: 60% neopren, 40% poliester

CE Certifikat
Izdelana na Poljskem
Pred nakupom vam svetujemo, da se o vašem zdravstvenem stanju posvetujete z zdravnikom ali terapevtom.

Teža 0,10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Reh4mat Iliotibialni trak”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Reh4mat Iliotibialni trak
25,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi