HELIX MEČA

29,90  Z vključenim DDV

Šifra: CB01 Kategoriji: ,

Ta HELIX je namenjen mečam.

HELIX MEČA izboljša vaš športni potencial in zmogljivost z absorbiranjem vibracij, izboljša prekrvavljenost mišic, preprečuje mišične krče, nudi hitrejšo regeneracijo po napornih treningih ali daljših tekih, nudi podporo pri hitrejšem okrevanju po lažjih poškodbah ahilove tetive in natrganin v mečni mišici. Nudi »dinamično kompresijsko oporo«, ki vpliva na bolečino v mečah.

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi BODYHELIX opornic, zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elastičnostjo (v primerjavi s klasičnim neoprenom, ki ima 50% elastičnost) se BODYHELIX popolnoma prilagaja vašim gibom.

Z nošenjem BODYHELIX kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Navodila & vzdrževanje

Vsi BODYHELIX izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je HELIX zagotovo premajhen – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

BODYHELIX oporo odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi BODYHELIX izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Zaprto-celična tehnologija strukture omejuje nabiranje potu v tkanini. Zaradi tega je popolnoma higieničen.

Kakšna je razlika v materialih?

OmniSkyn™ ima gladek, kovinski izgled in otip, v njem pa se boste počutili, kot da nosite »drugo kožo«. Ta različica je idealna za okrevanje in uporabo pri vseh vodnih športih.

SuperStretch™ je bolj robustna različica, ki je primerna za kontaktne športe.

Obe različici sicer ponujata enako udobje in kompresijo.

Kako izbrati pravo velikost?

Zelo pomembno je, da izmerite obseg ob vznožju pogačice tik pod kolenom.

Velikosti:

S = obseg 28cm do 35,5cm

M = obseg 35,5cm do 43cm

L = obseg 43cm do 53cm

Izdelan v ZDA

Teža 0,20 kg
lastnost

SuperStretch RED – S, Omniskyn – L, SuperStretch RED – M, SuperStretch RED – L, SuperStretch PINK – S, Omniskyn – S, Omniskyn – M, SuperStretch PINK – M, SuperStretch PINK – L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HELIX MEČA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
HELIX MEČA
29,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti