ACTIVE650 GLEŽENJ

36,90  Z vključenim DDV

ACTIVE650 GLEŽENJ je idealna izbira, ko potrebujete kompresijo in stabilizacijo celega gležnja. Opornica se zaradi svoje tanke in udobne izdelave odlična prilega v vsako obuvalo in je zato prava izbira pri vseh  aktivnostih.

Ta vrhunski izdelek je odličen pri zvinih in poškodbah gležnja, vnetju in poškodbi ahilove tetive, tekaški peti (plantar fascia)…

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi ACTIVE650 opornic, zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elastičnostjo (v primerjavi s 50% klasičnega neoprena) se ACTIVE650 popolnoma prilagaja vašim gibom. Zaprto-celična tehnologija strukture omejuje nabiranje potu v tkanini. Zaradi tega je popolnoma higieničen.

Z nošenjem ACTIVE650 kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Navodila & vzdrževanje

Vsi ACTIVE650 izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je opornica zagotovo premajhna – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

ACTIVE650 opornico odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi ACTIVE650 izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Kako izbrati pravo velikost?

Zelo pomembno je, da izmerite obseg gležnja od konice pete čez vrh gležnja (glejte sliko). Če so vaše mere na mejni vrednosti, izberite večjo številko.

Velikosti:

  • S  = obseg od 21 cm do 26 cm
  • M = obseg od 26 cm do 30 cm
  • L = obseg od 30 cm do 35 cm
  • XL = obseg 35 cm do 40 cm
  • XXL = obseg 40 cm in večji

Barva: Črna

Primerno tako za levo kot desno nogo!

Popolnoma higieničen

Izdelano v ZDA

Teža0,20 kg
lastnost

Velikost – XL, Velikost – L, Velikost – M, Velikost – S, Velikost – XXL

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ACTIVE650 GLEŽENJ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
fa 2tACTIVE650 GLEŽENJ
36,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti