HELIX BICEPS

29,90  Z vključenim DDV

Šifra: AM01 Kategorija:

Ta HELIX je namenjen za biceps!

HELIX BICEPS preprečuje in pomaga pri poškodbah mišic bicepsa in tircepsa. Učinkovita kompresija podpira biceps, triceps in deltoidno mišico – predvsem sprednjo in srednjo. HELIX BICEPS pomaga pri občutku ohlapne roke, regeneraciji po napornih treningih za moč, zmanjšuje mišične oscilacije in vibracije, napetostih in mišičnih krčih ter razbremeni poškodovane kite.

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi BODYHELIX opornic, zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elatičnostjo (v primerjavi s klasičnim neoprenom, ki ima 50% elastičnost) se BODYHELIX popolnoma prilagaja vašim gibom.

Z nošenjem BODYHELIX kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Kakšna je razlika v materialih

OmniSkyn™ ima gladek, kovinski izgled in otip, v njem pa se boste počutili, kot da nostite »drugo kožo«. Ta različica je idealna za okrevanje in uporabo pri vseh vodnih športih.

SuperStretch™ je bolj robustna različica, ki je primerna za kontaktne športe.

Obe različici sicer ponujata enako udobje in kompresijo.

Navodila & vzdrževanje

Vsi BODYHELIX izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je HELIX zagotovo premajhen – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

BODYHELIX oporo odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi BODYHELIX izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Zaprto-celična tehnologija strukture omejuje nabiranje potu v tkanini. Zaradi tega je popolnoma higieničen.

Kako izbrati pravo velikost – Biceps?

Pomembno je, da izmerite roko (biceps – sproščen) na delu z največjim obsegom.  Ne merite obsega komolca!

Velikosti:

S = obseg 28cm do 35,5cm

M = obseg 35,5cm do 43cm

L = obseg 43cm do 53cm

Izdelano v ZDA

Teža 0,20 kg
lastnost

OmniSkyn – M, SuperStretch PINK – S, OmniSkyn – S, SuperStretch PINK – L, SuperStretch RED – M, OmniSkyn – L, SuperStretch RED – L, SuperStretch PINK – M, SuperStretch RED – S

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HELIX BICEPS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
HELIX BICEPS
29,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti