Silikonske ventuze TrioBell

8,90 24,90  Z vključenim DDV

Komplet silikonskih ventuz TrioBell je sestavljen iz treh silikonskih ventuz različnih intenzivnosti. Da bi lahko izkoristili raznolike možnosti TrioBell ventuz, smo za vas komplet sestavili iz 1x  TrioBell SENSITIVE, 1x TrioBell VITALITY in 1x TrioBell INTENSE. Inovativna masaža z negativnim podtlakom s temi silikonskimi ventuzami omogoča raznolike in učinkovite aplikacije na področju športa, fizioterapije, medicine in lepote. Različne intenzivnosti ventuz omogočajo vsakemu uporabniku udobno in učinkovito uporabo na različnih delih telesa.

Kaj pomenijo različne intenzivnosti ventuz?

Intenzivnost “Sensitive” v rumeni barvi je najmehkejši material TrioBell ventuz. Posebej dobro se oprime kože in je najnežnejša vrsta masaže z negativnim podtlakom. Primerna je za nežen tretma in se priporoča otrokom, diabetikom, osebam s tanjšo kožo, občutljivim ali starejšim osebam.

Področja uporabe TrioBell SENSITIVE:

V kozmetiki se uporablja za aktivacijo kože, ki izboljša absorbcijo želenih sestavin. Primerna je za aplikacijo na obrazu, za mehki peeling, za brazgotine ali proticelulitno terapijo.

Intenzivnost “Vitality” v oranžni barvi pomeni srednjo stopnjo jakosti terapije in je primerna za različne namene, na primer za regeneracijo bolečih mišic ali za masažo partnerja.

Področja uporabe TrioBell VITALITY:

Stopnja srednje intenzivnosti obljublja uspeh pri številnih tipih kože in vezivnega tkiva. Priporoča se za lepotne aplikacije, kot je glajenje kože na trebuhu in stegnih. Nenazadnje je dragocen spremljevalec med športom: pred športom za boljšo prekrvavitev, še posebej, če so posamezne mišične skupine podvržene ekstremnim obremenitvam ali je znana zmanjšana elastičnost in tonus mišičnih tkiv. Po aktivnosti se uporablja za hitrejšo regeneracijo mišic.

Intenzivnost “Intense” v rdeči barvi je primeren za intenzivno uporabo, na primer na hrbtu, rokah ali nogah športnikov. Razvije najvišji sesalni učinek na kožo in je zato primerna za aktivne športnike, paciente z robustno debelo kožo in mišicami.

Področja uporabe TrioBell INTENSE:

Največja stopnja intenzivnosti se je izkazala za posebej uporabno pri ljudeh z robustno kožo in natreniranimi mišicami. Močan sesalni učinek je prijeten in učinkovit in tako spodbudi krvni obtok pred vadbo, še posebej, če so posamezne mišične skupine podvržene ekstremnim obremenitvam ali je znano pomanjkanje elastičnosti in tonusa mišic. Po aktivnosti pa se uporablja za hitrejšo regeneracijo mišic. Ventuza TrioBell INTENSE se pogosto uspešno uporablja za vakuumsko terapijo na podplatih, saj se na ta način izboljša pokončna drža in ravnotežje (izboljša senzibilizacijo dinamičnih vzorcev mehanoreceptorjev na podplatih). 

Uporaba:

 • pritibolečinska terapija
 • sprostitev zakrčenih mišic
 • terapija vezivnega tkiva (fascije)
 • glajenje in oskrba kože
 • sprostitev
 • aktivacija kože
 • masaža tudi težje dostopnih delov telesa
 • prečiščevanje krvi in povečanje krvnega obtoka
 • uravnavanje avtonomnega živčnega sistema
 • oskrba brazgotin
 • odprava celulita

Značilnosti:

 • Dimenzije: Premer: 3,5 cm, Velikost: 8 cm
 • Intenzivnost: 1. Stopnja – Sensitive (lahka stopnja), 2. Stopnja – Vitality (srednja stopnja), 3. Stopnja – Intense (težka stopnja) (v spustnem meniju lahko izberete posamezno ventuzo ali pa komplet vseh treh ventuz)
 • Barva: rumena, oranžna in rdeča
 • Material: silikon
Teža 0,2 kg
lastnost

Ventuza Sensitive, Ventuza Vitality, Ventuza Intense, Komplet 3 ventuz (Sensitive + Vitality + Intense)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Silikonske ventuze TrioBell”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
ventuzeSilikonske ventuze TrioBell
8,90 24,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti