Qmed Neck Flexer

32,90  Z vključenim DDV

Ni na zalogi

Ni na zalogi, pošlji povpraševanje

Maser za vrat in vratna vretenca Qmed:

  • Neodvisna masaža z lastno težo
  • Takojšnja sprostitev
  • Intenzivna sprostitev
  • Lajšanje bolečin v vratu in glavobolu

Lahka, trpežna in popolnoma prenosna oblika omogoča, da je Qmed Neck Flexer vaš osebni maser in manualni terapevt v enem, ki vam je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu! Sodoben življenjski slog ali prisilni položaji telesa med delom, nagibanje nad pametni telefon ali mizo naredijo telo nagnjeno k stalni togosti in napetosti v vratu. Poslabšanje telesne drže povzroči nepotrebno breme za celotno telo.

Ko imate odmor, uporabite Qmed Neck Flexer doma, v pisarni ali v avtu. Vse, kar potrebujete je ravna površina na kateri se lahko uležete, ali stol, ki podpira vrat in hrbet, in hitro se boste počutili olajšani zaradi glavobola ali bolečin v vratu, ki jih povzroča preobremenjenost mišic. Izdelek bo v pomoč pri terapiji trigger točk, saj uporablja različne oblike pritiskov in gibov v različnih smereh na občutljivih mestih mišičnega tkiva in tako lajša bolečine.

TAJNOST IN UČINKOVITOST KONSTRUKCIJE

Zaradi pritiska z lastno težo glave in vratu na krivulje Qmed maserja njegova anatomska oblika podpira hrbtenico in sprošča mišice v predelu vratu. Izdelek je zasnovan tako, da prenese težke obremenitve, ne da bi spremenil obliko.

PRIHRANEK ČASA

Medicinski pripomoček je namenjen ljudem, ki delajo v sedečem položaju, so nagnjeni k stalni togosti in napetosti vratu. Že po 10 minutah uporabe izdelka lahko občutite olajšanje napetosti v vratnih mišicah. Masaža je hiter način sprostitve, priporočljiv za ljudi, ki živijo v stalnem teku in so pogosto pod stresom.

TERAPEVTSKE VREDNOSTI

Qmed Neck Flexer s pritiskom blaži napetost v trigger točkah, mišicah vratu, ramenih in zgornjem delu hrbta. Masaža s stiskanjem in sproščanjem mišic pomaga zmanjšati bolečino v vratu in zatilju, hkrati pa poveča obseg gibov v zgornjem delu telesa. Izboljša tudi prekrvavitev možganov. Optimizirana drža telesa je povezana tudi z boljšo koncentracijo, metabolizmom in izboljšanim razpoloženjem.

Navodila za uporabo:

Udobno se uležite ali namestite na stolu s podporo za glavo ali naslanjaču. Qmed Neck Flexer postavite pod vrat, kot je prikazano na fotografiji, z daljšim delom vzdolž hrbtenice. Maser deluje v dveh ravninah: s premikanjem počasi zavrtite glavo v desno in levo, nato pa brado enkrat usmerite proti prsnici in enkrat proti stropu. Dejanje izvedite večkrat, ko začutite, da bolečina minimalizira in napetost ni več, ponovite postopek na naslednjem bolečem mestu. Ne ostanite dlje časa v enem položaju. Po uporabi izdelek obrišite z vlažno, mehko krpo z blagim detergentom.

Teža 1,00 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Qmed Neck Flexer”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart