POWERBALL Autostart Classic

26,00  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 1432 Kategorije: , ,

POWERBALL Autostart  Classic je bila v osnovi narejena kot vadbeni pripomoček za izboljšanje kroženja krvi v prste, dlani, zapestje in roke.

POWERBALL Autostart Classic  izkorišča delo globokih mišic rok vključno z mišicami prstov. Tako zagotovi čvrstost prijema in pripravi palec ter ostale prste na aktivno uporabo.
Eden od najbolj koristnih vidikov vrteče žoge je uporaba pri treningu stabilnosti ramenskega obroča.

Primeren je za vse, ki se ukvarjajo s športi kjer sta potrebna moč rok in čvrstost njenih sklepov (prsti, zapestje, komolec, rama).

Uporaba POWERBALL Autostart Classic: posebnost tega PowerBalla je, da za zagon ne potrebuje zagonske vrvice. Zaženete jo tako, da rotor zavrtite v smeri puščice, spustite in PowerBall se bo zagnal. Premikajte svoje zapestje s krožnimi gibi in s tem povečajte hitrost vrtenja žoge. Cilj je ohranjanje kroženja žoge s konstantno hitrostjo. Magnet v notranjosti žoge povzroči nepravilno magnetno polje, ki zagotovi vadbo podlahti, zapestja in prstov. S povečanjem hitrosti vrtenja žoge boste zagotovili odlično krepitev prstov, dlani, zapestja, roke in ramena.

Powerball Autostart ima čudovite, vgrajene LED luči, ki se aktivirajo z gibanjem, ki začnejo svetiti, ko jo vrtite. Opazujte, kako žogica začne žareti v vaši roki, počasi postaja svetlejša in svetlejša, ko hitreje rastete – nato pa eksplodira v spektakularni svetlobni šov, ko dosežete največjo hitrost.

Značilnosti:

  • Material: plastika
  • Barva: črna, prozorna
  • Ustvari okrog 15 kg sile
  • 250 Hz rotor z 15000 obrati v minuti
  • LED luči
  • Mere: 7,3 cm x 5,8 cm
Teža 0,20 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “POWERBALL Autostart Classic”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
powerballPOWERBALL Autostart Classic
26,00  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi