Maser za masažo glave (lasišča)

7,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: 229205 Kategorija:

Maser za masažo glave oz. lasišča, je masažni pripomoček sestavljen iz 12 – ih upogibljivih tipalk na koncu katerih so mini masažne kroglice ter ročaja. Maser za glavo nudi maksimalno sprostitev lasišča, obraznih mišic in posledično celega telesa. 

Maser za glavo vam ob dotiku masažnih kroglic nežno stimulira živčne končiče na glavi in pričara ugoden, ščemeč in čudovito sproščujoč občutek po celem telesu. Ko boste uporabili maser glave za masažo lasišča boste občutili pretok sveže energije, ki bo stekla od vaše glave preko temena do vratu, ter navzdol po hrbtenici in nogah vse do konice vaših stopal. Maser za masažo glave daje prijeten občutek ugodja pri masaži, deluje sproščujoče, blaži stres in pospešuje prekrvavitev lasišča. Posledično lasišče in koža prejme večjo količino kisika, ter drugih hranljivih snovi iz krvi, pospeši pa se tudi odvajanje toksinov. Maser glave lahko deluje tudi preventivno proti plešavosti in pospešuje rast las.

Pozitivni učinki uporabe maserja glave so:

  • izboljšanje prekrvavitve lasišča
  • sprostitev duševnih in fizičnih napetosti
  • povečanje vitalne energije
  • pozitiven vpliv na čustva in razpoloženje
  • zmanjšanje stresa in razdražljivosti
  • izboljšanje koncentracije in spomina
  • blagodejen vpliv na glavobol ali migreno
  • splošno izboljšanje metabolizma in presnove
  • izboljšanje rasti las

Uporaba: Maser glave je potrebno uporabljati počasi in z občutkom. Udobno se usedite ali uležite in zaprite oči. Nežno pomikajte maser gor in dol po lasišču. Začnite na vrhu glave in postopoma začetno točko pomikajte naprej proti čelu in nazaj proti vratu, nato pa še levo in desno. Maser glave uporabljajte pod čimveč različnimi koti, da dosežete čimbolj popoln učinek sprostitve. Še večji učinek masaže lahko dosežete če je med masažo vaša hrbtenica vzravnana in sproščena saj je takrat vaše dihanje optimalno in pretok subtilne energije v vašem telesu neoviran. Maser glave lahko uporabljate po potrebi od 5-10 min. Masažo z maserjem glave lahko izvajate sami, zelo prijetna izkušnja pa je tudi, če masažo izvaja terapevt ali vaša ljubljena oseba.

Uporabite maser glave tudi tako, da poskusite nežno masirati še druge dele telesa kot so vrat, ramenski obroč, kolena, komolci, noge in roke. Pri tem bodite čimbolj previdni in pozorni, da bunkice maserja glave vedno nežno polzijo po koži.

Vsak dan uporabite maser za masažo glave in sami izboljšajte svoje počutje!

Teža 0,30 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maser za masažo glave (lasišča)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
maser_za_lasisceMaser za masažo glave (lasišča)
7,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi