Masažni pripomoček za hrbet in vrat

29,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Masažni pripomoček za hrbet in vrat

1. INOVATIVNO ERGONOMSKO OBLIKOVANJE – Lepo oblikovane linije tega masažnega pripomočka se popolnoma skladajo s funkcijo njegovega delovanja. Za razliko od drugih orodij za masažo, ki so navadno bodisi zelo osnovna in podobna igračam bodisi prevelika s preveč gumbi in ročaji, je bil ta masažni pripomoček zasnovan kot vrhunsko masažno orodje, saj je mogoče vsako terapevtsko obliko in konico uporabiti na vsakem delu telesa od vratu do nog. Samo vaša domišljija ovira vsestranskost tega orodja.
2. ZMANJŠAJTE MIŠIČNE VOZLE ALI TRIGGER TOČKE – Masažni pripomoček za hrbet in vrat je idealen pripomoček za masažo mišic za lajšanje mišičnih krčev (vozlov) ali trigger točk. S pritiskom na prizadeti mišični del se spodbudi krvni obtok, ki prinese več kisika in hranil za hitrejšo razbremenitev in okrevanje mišic. Obstaja nešteto trigger točk po vsem telesu, ki se nahajajo v vratu, ramenih, hrbtu, trupu, stegnu/bokih, nogah in stopalih.
3. IDEALNA VELIKOST, DIMENZIJA IN TEŽA –  Masažni pripomoček za hrbet in vrat tehta manj kot 500g. Vsak masažni pripomoček, ki tehta več kot pol kilograma zlahka utrudi roke in dlani, kar zmanjša natančnost in pritisk na prizadeto mišično skupino, kar ovira okrevanje in celjenje. Poleg tega lahko nerodna oblika ročaja in položaj na številnih priljubljenih masažnih napravah otežita uporabo za osebe z omejeno mobilnostjo. Zasnova našega masažnega pripomočka odpravlja vse te pomisleke.
4. EKOLOŠKO PRIJAZEN – Masažni pripomoček za hrbet in vrat je izdelan iz okolju prijaznih komponent, ki ne vsebujejo BPA, PBDE, TBBPA, zato je varna za uporabo v vodi ali pod tušem. Okolju prijazna plastika je tudi hipoalergena, tako da obstaja majhno tveganje za alergijsko reakcijo pri daljšem stiku s kožo. Zelo skrbimo, da vam ponudimo najboljši masažni aparat za trigger točke, ki ne skrbi samo za vaše dobro počutje, ampak tudi za okolje.

Značilnosti:

  • Material: kompaktna trda plastika
  • Mere: 60cm x 37cm
  • Barva: modra
  • Inovativen dizajn
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Masažni pripomoček za hrbet in vrat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Masažni pripomoček za hrbet in vrat
29,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi