Masažna žoga BLACKROLL® BALL 12 – različne barve

14,90  Z vključenim DDV

Velika masažna žoga BLACKROLL® BALL 12 je popoln pripomoček za točkovno samomasažo, saj lahko sami enostavno odpravite mišično napetost. V nasprotju z masažno žogico BALL 08 ima masažna žoga BLACKROLL® BALL 12  večjo površino, zato masaža mišic ni preveč intenzivna. Pritisk lahko enostavno uravnavate s svojo telesno težo in tako dosežete površinske ali globlje mišice. BALL 12 je poleg masažnega valja STANDARD in masažne žogice BALL 08 eden najbolj priljubljenih izdelkov BLACKROLL®. Zaradi večje površine (premer 12 cm) je masažni pritisk manj intenziven, zato masažna žogica ni primerna le za točkovno masažo, ampak tudi za masažo velikih površin.

Z BLACKROLL® BALL 12 lahko zlahka dosežete točke, ki so težko dostopni in povzročajo bolečino ter omejeno gibanje, še posebej v predelu hrbta in vratu. In kar je najboljše: za uporabo ne potrebujete partnerja. Za izvajanje masaže z masažno žogico BLACKROLL® BALL 12 potrebujete samo steno, mizo ali tla.

Optimalna regeneracija po športu
Masažna žoga BLACKROLL® BALL 12 BALL 12 je idealen masažni pripomoček za fizično aktivne ljudi, ki se želijo regenerirati in sprostiti po športu. Po masaži z masažno žogico se napete mišice sprostijo, izboljša se krvni obtok, poveča se mobilnost in učinkovitost. Vezivno tkivne strukture mišic (fascije) so lahko odgovorne tudi za bolečino, ki nastane zaradi enostranskih gibov ali sedenja. Ta bolečina je predvsem v spodnjem delu hrbta in zadnjici. Če se naslonite na steno ali ležite na tleh, lahko z masažno žogico enostavno masirate boleče točke. Vaj samomasaže se je enostavno naučiti in jih je mogoče izvajati skoraj povsod.

Za TOČKOVNO (trigger point) masažo

  • Premer: 12 cm
  • Za točkovno (trigger point) uporabo
  • Prav tako za točkovno masažo rok, nog, vratu, ramen
  • Majhna, lahka, učinkovita in vedno z vami na poti!
  • Za uporabo na mizi, na tleh, na stolu in ob steni
  • Masažna žogica BLACKROLL® BALL je dopolnitev naše ponudbe in je idealna za točkovno (trigger point) samomasažo.

Barve: črna, roza in zelena. Vse barve so enake trdote.

Fizioterapevtom in maserjem pomoč pri točkovni masaži!

Teža 0,2 kg
Barva

Črna, Roza, Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Masažna žoga BLACKROLL® BALL 12 – različne barve”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
masazna_zogicaMasažna žoga BLACKROLL® BALL 12 – različne barve
14,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti