Gua Sha Masažno IASTM orodje

199,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

4 različna Gua Sha IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization) orodja za miofascialno sproščanje zagotavljajo natančno obdelavo mehkega tkiva in kontrolirano drsenje po koži.

Izdelana iz vrhunskega medicinskega nerjavečega jekla, polirana do zrcalnega zaključka, so naša masažna orodja trajna in zmanjšujejo trenje za občutljivo podporo.

Z uporabo Gua Sha orodij, ki imajo dvojno obrezane robove konveksnih in konkavnih oblik boste zmanjšali bolečine v mišicah po vadbi, izboljšali časa okrevanja in zdravljenje poškodb mehkih tkiv.

Vsa naša orodja za obdelavo mehkega tkiva so izdelana po visokih standardih kakovosti, pri čemer jih je vsak skrbno izdelal  usposobljen orodjar.

Skrben proces načrtovanja teh orodij nam je omogočil izdelavo orodja, ki daje neverjetne povratne informacije, kar vam omogoča, da veliko bolj natančno in učinkovito delate s svojimi pacienti.

Štiri različni instrumenti so primerni za masažo vratu, ramen, hrbta, nog, rok itd. Uporabljajo jih različni zdravstveni delavci, kiropraktiki, fizioterapevti, maserji, certificirani atletski trenerji…

Značilnosti:

  • Komplet vsebuje: 1x Big Wings orodje, 1x Top Banana orodje, 1x Little Bird orodje, 1x Versa Bar orodje, kovček
  • Aluminijast kovček: 53 cm x 30 cm x 12 cm
Izdelek je na zalogi!
Teža 3,50 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gua Sha Masažno IASTM orodje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
iastm_orodjeGua Sha Masažno IASTM orodje
199,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi