BLACKROLL® TWISTER

15,00  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Točkovna masaža globokih mišičnih tkiv
Z BLACKROLL® TWISTER je BLACKROLL® razvil pravo skrivno orožje, katerega oblika, velikost in učinek so edinstveni. Posebnost je ergonomska zaobljenost in površina z izboklinami, ki omogoča globinsko masažo zlepljenih mišičnih tkiv in ciljno globinsko stimulacijo. BLACKROLL® TWISTER je zaradi svoje velikosti in enostavnega rokovanja odličen za samomasažo mišičnih tkiv.

Poleg BLACKROLL® masažnih valjev, BLACKROLL® masažnih žogic in dvojnih žogic je BLACKROLL® TWISTER ena izmed uspešnic BLACKROLL®. Ta masažni pripomoček se ne prilega le vsakemu žepu – je tudi neverjetno učinkovit. Številne izbokline na ukrivljeni površini zagotavljajo zelo učinkovito, globoko masažo.

Masažo lahko izvajate z lastno telesno težo ali pa pripomoček uporabljate kot masažni orodje s katerim z roko izvajate globoko masažo mišičnih tkiv. Visoka učinkovitost tretmaja izhaja iz popolne kombinacije pritiska in rotacije. Z BLACKROLL® TWISTER s pomočjo izboklinic dobesedno primete tkivo, ga zmasirate in tako dosežete še boljšo stimulacijo.

Pritisk in vrtenje: popolna kombinacija za masažo mišičnih tkiv
Masaža je lahko učinkovita le, če sočasno masiramo mišice in mišična tkiva. V nasprotju z drugimi izdelki BLACKROLL® je to orodje idealno za masažo globokih mišičnih tkiv. Medtem, ko z BLACKROLL® masažnimi žogicami in valji delate z lastno telesno težo, lahko ta pripomoček uporabljate za neposredno stimulacijo.

Dve polkrožni vdolbini na zadnji strani zagotavljata trden oprijem in enostavno rokovanje. Izbokline na zaobljeni strani vam omogočajo, da zlahka oprimete kožo in vezivno tkivo ter nato rahlo pritisnete na tkivo z rahlim zasukom twisterja. Pritisk in vrtenje: To je skrivni recept tega učinkovitega pripomočka BLACKROLL®, ki ni primeren samo za samomasažo, ampak tudi za profesionalno terapevtsko uporabo.

Značilnosti:

  • Dolžina: 7 cm
  • Višina: 5 cm
  • Barva: črna
Teža 0,2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® TWISTER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
masazni_pripomocekBLACKROLL® TWISTER
15,00  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi