BLACKROLL® STANDARD masažni valj

29,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Šifra: A000389 Kategorije: , ,

Mati vseh valjčkov
BLACKROLL® STANDARD masažni valj je idealen za ljudi, ki želijo izboljšati svojo gibljivost in še posebej masirati boleče in okorele mišice. Masažni valj je prava klasika, ki ni primeren samo za samomasažo in regeneracijo hrbta in vratu, temveč tudi kot funkcionalni vadbeni pripomoček za krepitev globljih mišic.

Zaradi svoje priročne velikosti in enostavnega rokovanja je BLACKROLL® popoln spremljevalec – ne glede na to, ali ga uporabljate doma, v telovadnici ali na potovanju. BLACKROLL® masažni vaj je idealen pripomoček za samomasažo hrbta, vratu, mišic jedra, stegen ali meč.

Čeprav ne nadomešča izkušenega terapevta, lahko odlično dopolni nekatere tradicionalne metode zdravljenja, predvsem fizioterapijo, masažo vezivnega tkiva ter osteopatijo. Za to napravo ne potrebujete partnerja, ker je BLACKROLL® STANDARD masažni valj primeren za samozdravljenje. Delate izključno z lastno težo svojega telesa in tako spremenite pritisk na tkivo, ki ga želite masirati.

Mišične bolečine in napetosti se z masažnim valjem ciljano obdelajo in tako se pospeši regeneracija obremenjenih mišic in se ločijo zlepljena mišična tkiva. Tudi profesionalni športniki so navdušeni nad enostavnim rokovanjem in trajnim učinkom BLACKROLL® masažnega valja.

Prednosti masaže z masažnim valjem BLACKROLL® STANDARD
Bolečina v mišicah ni razširjena le v profesionalnem športu. Veliko rekreativcev in ljudi, ki delajo sede ali stoje prav tako pesti boleča napetost, ki lahko povzroči kronično bolečino in omejeno gibljivost. STANDARD masažni valj je idealen masažni pripomoček za aktivno zdravljenje in preprečevanje mišične napetosti.

Masažni valj lahko uporabljate na različne načine, predvsem pa se v športu uporablja za preprečevanje bolečih mišic ali značilnih poškodb mišic zaradi preobremenjenosti. Takoj, ko boste redno uporabljali masažni valj, boste jasno občutili sproščujoč učinek.

Če iščete enostaven in zelo učinkovit pripomoček za samozdravljenje, boste z BLACKROLL® STANDARD masažnim valjem zagotovo naredili pravo izbiro. STANDARD masažni valj postane vaš stalni spremljevalec, s katerim lahko optimalno izboljšate zmogljivost in prožnost svojih mišic. Z masažo spodbudite regeneracijo napetih mišic in zlepljenih tkiv, ki so po tretmaju čudovito mehke.

Masaža je primerljiva z intenzivno športno masažo, ki ne obravnava samo površinskih, temveč tudi globlje mišične skupine. Enostavno se lahko naučite tehnike pomirjujoče masaže in jo uporabljate skoraj vsak dan za sproščanje obremenjenih mišic, predvsem zadnjice, nog in hrbta.

Funkcionalna vadba z masažnim valjem BLACKROLL® STANDARD
BLACKROLL® STANDARD masažni valj je primeren tako za samozdravljenje kot tudi kot vadbeni pripomoček. Vaje lahko kadarkoli spreminjate ali stopnjujete, da posebej okrepite določene mišične skupine in spodbudite krvni obtok v mišicah. Ne samo, da se boste počutili bolje pripravljeni in bolj učinkoviti – izboljšali boste lahko tudi gibljivost svojih mišic in dosegli nove vrhunske rezultate v športu. Z redno uporabo BLACKROLL® STANDARD masažnega valja lahko tudi preprečite poškodbe zaradi preobremenitve, ki lahko v najslabšem primeru povzročijo dolgotrajne poškodbe.

Značilnosti:

  • Dimenzije: 15 cm x 30 cm
  • Barva: črn
  • Trdota: trd
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® STANDARD masažni valj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
masazni_valj_blackrollBLACKROLL® STANDARD masažni valj
29,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi