BLACKROLL® PRO 

41,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

BLACKROLL® PRO masažni valj je 50% trši od STANDARDNEGA in opazno poveča elastičnost in zmogljivost mišic z malo truda in preprostimi vajami. Vendar pa je zaradi zelo visoke stopnje trdote treba upoštevati, da je BLACKROLL® PRO primeren le za izkušene uporabnike in osebe, ki so neobčutljive na bolečino.

Redna vadba z masažnim valjem BLACKROLL® PRO zagotavlja, da učinek sproščanja traja dolgo časa. Funkcionalne vaje lahko z masažnim valjem BLACKROLL® PRO  tudi popestrimo in intenziviramo.

Zaradi svoje priročne velikosti in enostavnega rokovanja je BLACKROLL® PRO popoln spremljevalec – ne glede na to, ali ga uporabljate doma, v telovadnici ali na potovanju. BLACKROLL® masažni vaj je idealen pripomoček za samomasažo hrbta, vratu, mišic jedra, stegen ali meč.

Mišične bolečine in napetosti se z masažnim valjem ciljano obdelajo in tako se pospeši regeneracija obremenjenih mišic in se ločijo zlepljena mišična tkiva. Profesionalni športniki so navdušeni nad enostavnim rokovanjem in trajnim učinkom BLACKROLL® PRO masažnega valja.

Značilnosti:

  • Dimenzije: 15 cm x 30 cm
  • Barva: siva
  • Trdota: 50% trši od variante STANDARD
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® PRO ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
BLACKROLL® PRO 
41,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi