BLACKROLL® MED masažni valj

31,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

BLACKROLL® MED masažni valj je idealen za ljudi, ki želijo izboljšati svojo gibljivost in še posebej masirati boleče in okorele mišice. Masažni valj je prava klasika, ki ni primeren samo za samomasažo in regeneracijo hrbta in vratu, temveč tudi kot funkcionalni vadbeni pripomoček za krepitev globljih mišic. BLACKROLL® ima pravi masažni valj za vsako potrebo. Z masažnim valjem BLACKROLL® MED smo razvili masažni valj, ki je bistveno mehkejši od BLACKROLL® STANDARD masažnega valja. To pomeni, da masažni valj ni primeren le za začetnike, ampak tudi za ljudi, ki so še posebej občutljivi na bolečino in želijo masažo mišic izvesti čim bolj nežno in neboleče.

Mehkejši material MED (20 odstotkov mehkejši od STANDARDA) je velika prednost za začetnike, pa tudi za ljudi, ki so izjemno občutljivi na bolečino. Zaradi nižje trdote je masaža mišic z MED-om bistveno prijetnejša kot z masažnim valjem STANDARD.

Samomasaža z BLACKROLL® MED masažnim valjem
Ker je BLACKROLL® MED bistveno mehkejši kot izvedba STANDARD, je tudi samozdravljenje lažje. Z BLACKROLL® MED masažnim valjem lahko nežno sprostite mišične napetosti in tako izboljšate gibljivost in učinkovitost vaših mišic. Če redno izvajate samomasažo, lahko uravnavate nepravilno obremenitev in preprečite težave s telesno držo. S ciljno uporabo masažnega valja spodbudite regeneracijo mišic, tako da napetost in zlepljenje mišičnih tkiv sploh ne morejo nastati.

Zaradi svoje priročne velikosti in enostavnega rokovanja je BLACKROLL® popoln spremljevalec – ne glede na to, ali ga uporabljate doma, v telovadnici ali na potovanju. BLACKROLL® masažni vaj je idealen pripomoček za samomasažo hrbta, vratu, mišic jedra, stegen ali meč.

Čeprav ne nadomešča izkušenega terapevta, lahko odlično dopolni nekatere tradicionalne metode zdravljenja, predvsem fizioterapijo, masažo vezivnega tkiva ter osteopatijo. Za to napravo ne potrebujete partnerja, ker je BLACKROLL® MED masažni valj primeren za samozdravljenje. Delate izključno z lastno težo svojega telesa in tako spremenite pritisk na tkivo, ki ga želite masirati.

Kot pri vseh BLACKROLL® valjih lahko tudi z BLACKROLL® MED spreminjate intenzivnost tretmaja: igrajte se s svojo lastno težo, da bo masaža nekoliko bolj ali manj intenzivna. Pozitiven učinek samomasaže lahko občutite že po nekaj uporabah. Masaža spodbuja prekrvavitev tkiva, tako da so vaše mišice bistveno bolj sproščene. Izboljšate lahko tudi gibljivost mišic. Da bo vadba čim bolj raznolika, lahko BLACKROLL® MED uporabljate tako na tleh in steni kot tudi na mizi, da si z nežnimi gibi masirate mišice.

Značilnosti:

  • Dimenzije: 15 cm x 30 cm
  • Barva: belo/zelena
  • Trdota: 20% mehkejši od verzije STANDARD
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® MED masažni valj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
masazni_valj_blackrollBLACKROLL® MED masažni valj
31,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi