BLACKROLL® GROOVE STANDARD

39,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Intenziven masažni učinek z BLACKROLL® GROOVE STANDARD
Z GROOVE STANDARD masažnim valjčkom je BLACKROLL® ustvaril še eno prodajno uspešnico, ki čudovito dopolnjuje BLACKROLL® STANDARD. Zdi se, da je ta masažni valj popoln za ljudi, ki trpijo zaradi boleče mišične napetosti in zlepljenosti mišičnih tkiv. Z valjčkom GROOVE STANDARD lahko celo obdelate trigger točke v zgornjem in spodnjem delu hrbta, stegenih in mečah.

Za masažni valj BLACKROLL® GROOVE STANDARD je značilna srednja stopnja trdote, ki je primerna za odpravljanje boleče mišične napetosti in izboljšanje mobilnosti. Edina razlika je v tem, da GROOVE STANDARD nima gladke površine, temveč strukturirano (žlebasto) površino. Ta žlebasta površina ustvari učinek vibriranja, takoj ko samomasažo izvedete nekoliko hitreje.

Največja prednost GROOVE STANDARD masažnega valja je jasno strukturirana (žlebasta) površina, ki ustvarja opazen učinek vibracij. Takoj, ko začnete z masažo mišic, boste lahko občutili blagodejne učinke samomasaže. Za razliko od STANDARDA je z masažnim valjem GROOVE STANDARD tkivo še bolje prekrvavljeno, zato se masažni valj uporablja predvsem v športu za namensko ogrevanje mišic. Bolj kot so mišice prožne, manjše je tveganje za poškodbe.

Druga prednost je srednja trdota, ki ponuja širok spekter uporabe. Masažni valj GROOVE STANDARD ni primeren le za ogrevanje in funkcionalni trening – je tudi popoln pripomoček za regeneracijo po napornem dnevu treninga ali tekmovanja.

Značilnosti:

  • Dimenzije: 15 cm x 30 cm
  • Barva: črn
  • Trdota: trd
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® GROOVE STANDARD”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
masazni_valjBLACKROLL® GROOVE STANDARD
39,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi