BLACKROLL® DUOBALL 12

24,90  Z vključenim DDV

Ni na zalogi

Ni na zalogi, pošlji povpraševanje

BLACKROLL® DUOBALL 12 s premerom 12 centimetrov ni le majhen in priročen, temveč tudi neverjetno učinkovit. Dve masažni žogici sta bili premeteno združeni za masažo vzporednih mišičnih tkiv, zlasti ob hrbtenici. Napetost mišic je lahko izjemno boleča. Še posebej, ko bolečina seva in se pojavijo omejitve gibanja. Z DUOBALL 12 proizvajalca BLACKROLL® lahko sami preprosto masirate te boleče točke. In kar je najboljše: za samomasažo ne potrebujete zunanje pomoči, ker je izdelek sestavljen iz dveh masažnih žogic, ki sta med sabo brezhibno povezani.

Razdalja med žogicami je skrbno izbrana, saj se na ta način izognemo pritiskom direktno na vretenca hrbtenice med masažo mišic ob hrbtenici. Tako lahko hkrati masirate mišice, ki potekajo ob torakalnem in ledvenem delu hrbtenice. Dvojna žoga je primerna tudi za samostojno masažo bokov, stegen, rok in meč.

Zaradi premera 12 centimetrov lahko delujete tako na velikih površinah kot točkovno za zdravljenje napetih mišic in bolečih trigger točk. DUOBALL 08 je v tem pogledu lahko dragocen dodatek za doseganje globljih mišic in povečanje učinka masaže.

Značilnosti:

  • Dolžina: 24 cm
  • Premer krogel: 12 cm
  • Barva: črna
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® DUOBALL 12”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart