BLACKROLL® BLACKBOX STANDARD komplet

61,90  Z vključenim DDV

Ni na zalogi

Ni na zalogi, pošlji povpraševanje

Vsi klasični BLACKROLL-ovi masažni pripomočki v enem kompletu
Komplet BLACKBOX je z razlogom najbolje prodajan BLACKROLL® produkt. Ta komplet vsebuje nekaj najboljših pripomočkov za masažo mišic, ki jih lahko uporabite za površinsko ali globoko masažo mišičnih tkiv ter tako zmanjšate napetost in bolečine v mišicah. Poleg STANDARD masažnega valja in MINI valjčka, BLACKBOX vsebuje še masažno žogico BALL 08 in dvojno žogico DUOBALL 08.

Masažni pripomočki BLACKROLL® postajajo vse bolj priljubljeni. Vsestranske izdelke enako dobro sprejemajo zasebni uporabniki, športniki, terapevti in zdravniki.

Komplet BLACKBOX je prava prodajna uspešnica. Vsebuje najbolj priljubljene izdelke BLACKROLL®, ki so primerni za masažo mišične napetosti. Z masažnim valjem STANDARD dobite visoko učinkovit masažni pripomoček, s katerim lahko svoje mišice, predvsem hrbta, zadnjice in nog, obdelate na veliki površini. Manjše mišične skupine, vključno s stopali, meči in rokami, je najbolje obdelati z BLACKROLL MINI valjčkom, ki je še posebej enostaven za uporabo.

BLACKBOX vsebuje tudi masažno žogico BALL 08 in dvojno žogico DUOBALL 08 za točkovno masažo mišic. Masažna žogica DUOBALL 08 ima v tem pogledu prav posebno nalogo: razvita je bila posebej za samomasažo mišic ob hrbtenici in tako preprečuje nastanek trnastih izrastkov. S premerom osem centimetrov je majhna in priročna, zato je zelo primerna za masažo vratu in Ahilove tetive.

Značilnosti:

  • Barva vseh izdelkov: črna
  • Trdota: trdi
  • V kompletu prejmete:
  • 1 x BLACKROLL® STANDARD masažni valj (15 cm x 30 cm)
  • 1 x BLACKROLL® MINI masažni valjček (6 cm x 15 cm)
  • 1 x BLACKROLL® BALL 08 masažna žogica (premer 8 cm)
  • 1 x BLACKROLL® DUOBALL 08 dvojna žogica (premer krogel 8 cm)
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® BLACKBOX STANDARD komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart