BLACKROLL® BALL 08 – Različne barve

11,90  Z vključenim DDV

Intenzivno in natančno proti bolečinam in zatrdlinam
Mala masažna žogica BLACKROLL® BALL je eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov BLACKROLL®, saj jo lahko uporabljate ne samo za samomasažo, ampak tudi kot vadbeno napravo za sprostitev in krepitev mišic. Zaradi svoje velikosti gre masažna žogica v vsako torbo. Tako jo lahko uporabljate doma, na potovanju in v telovadnici. BLACKROLL® BALL 08 je pravi vsestranski pripomoček med izdelki BLACKROLL®. Uporabna je tako kot vadbeni ali kot masažni pripomoček za sproščanje napetih mišic in zlepljenih tkiv.

Ni priljubljena samo med športniki, ampak jo vedno več uporabljajo tudi osebe, ki trpijo zaradi kroničnih bolečin v hrbtu in vratu. Bolečina je pogosto posledica nepravilne obremenitve ali enolične drže. Zaradi majhne površine lahko z masažno žogico masirate boleče trigger točke.

Prednosti masaže z masažno žogico BLACKROLL® BALL
Če vas nenehno mučijo bolečine v mišicah, ki lahko dolgoročno povzročijo omejeno gibanje, glavobole ali slabost, je BLACKROLL® BALL 08 popoln terapevtski pripomoček za vas. Ne potrebujete dodatnega terapevta, saj je žoga primerna za samomasažo. Zaradi vsestranske uporabe lahko zlahka dosežemo tudi težko dostopne mišice za zdravljenje tako imenovanih trigger točk (bolečinskih točk). To ne vključuje le vratnih in hrbtnih mišic, ampak tudi zadnjico in mišice nog. Sprožilci na teh območjih pogosto povzročajo bolečino, ki lahko seva v roke ali noge in se zato pogosto zamenjuje s hernijo diska.

Dodatna prednost je ta, da je žogica majhna s premerom 8 centimetrov in se tako prilega v vsak žep. S težo 22 gramov je tudi neverjetno priročna. Uporabljate jo lahko kjerkoli, ne glede na to, ali ste doma ali na poti. Za samomasažo so dovolj tla, stena ali miza. Zanimivo pa je, da z BLACKROLL® BALL 08 ne sprostite samo mišic, ampak tudi globoka vezivna tkiva. Vezivno tkivo, ki obdaja vaše mišice, se imenuje fascija. Če so ta tkiva zlepljena, ima lahko to boleče posledice.

Za TOČKOVNO (trigger point) masažo

  • Premer: 8 cm
  • Za točkovno (trigger point) uporabo
  • Prav tako za točkovno masažo rok, nog, vratu, ramen
  • Majhna, lahka, učinkovita in vedno z vami na poti!
  • Za uporabo na mizi, na tleh, na stolu in ob steni
  • Masažna žogica BLACKROLL® BALL je dopolnitev naše ponudbe in je idealna za točkovno (trigger point) samomasažo.

Barve: črna, roza in zelena. Vse barve so enake trdote.

Fizioterapevtom in maserjem pomoč pri točkovni masaži!

Teža 0,2 kg
Barva

Črna, Roza, Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® BALL 08 – Različne barve”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
BLACKROLL® BALL 08 – Različne barve
11,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti