ACTIVE650 POGAČICA

29,90  Z vključenim DDV

ACTIVE650 POGAČICA poskrbi za večjo zmogljivost in nudi veliko večje udobje od klasičnih kolenskih trakov in opornic. Z dvoslojno zasnovo, podpira pogačico, zmanjša vibracije in povečuje stabilnost.  Odlična je pri vseh  aktivnostih, od hoje do intenzivnejšega teka. ACTIVE650 POGAČICA je opora, ki bo učinkovito lajšala bolečine v pogačici in bolečine, ki jih povzroča tetiva pogačice.

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi ACTIVE650 opornic, zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elastičnostjo (v primerjavi s 50% klasičnega neoprena) se ACTIVE650 popolnoma prilagaja vašim gibom. Zaprto-celična tehnologija strukture omejuje nabiranje potu v tkanini. Zaradi tega je popolnoma higieničen.

Z nošenjem ACTIVE650 kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Navodila & vzdrževanje

Vsi ACTIVE650 izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je opornica zagotovo premajhna – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

ACTIVE650 opornico odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi ACTIVE650 izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Kako izbrati pravo velikost?

Zelo pomembno je, da izmerite obseg kolena tik pod pogačico. Noga naj bo iztegnjena (glejte sliko). Če so vaše mere na mejni vrednosti, izberite večjo številko.

Velikosti:

  • S  = obseg od 28 cm do 34 cm
  • M = obseg od 34 cm do 43 cm
  • L = obseg od 43 cm do 53 cm

Barva: Srebrno – bronasta

Popolnoma higieničen

Izdelano v ZDA


Teža 0,20 kg
lastnost

Velikost – L, Velikost – M, Velikost – S

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ACTIVE650 POGAČICA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
ACTIVE650 POGAČICA
29,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti