ACTIVE650 MEČA

36,90  Z vključenim DDV

ACTIVE650 MEČA izboljša vaš športni potencial in zmogljivost z absorbiranjem vibracij, izboljša prekrvavljenost mišic, preprečuje mišične krče, nudi hitrejšo regeneracijo po napornih treningih ali daljših tekih, nudi podporo pri hitrejšem okrevanju po lažjih poškodbah ahilove tetive in natrganin v mečni mišici. Nudi »dinamično kompresijsko oporo«, ki vpliva na bolečino v mečih.

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi ACTIVE650 opornic, zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elastičnostjo (v primerjavi s klasičnim neoprenom, ki ima 50% elastičnost) se ACTIVE 650 popolnoma prilagaja vašim gibom.

Z nošenjem ACTIVE650 kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Navodila & vzdrževanje

Vsi ACTIVE650 izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je opornica zagotovo premajhna – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

ACTIVE650 opornico odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi ACTIVE650 izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Kako izbrati pravo velikost?

Zelo pomembno je, da izmerite največji obseg meč (glejte sliko). Če so vaše mere na mejni vrednosti, izberite večjo številko.

Velikosti:

  • S = obseg 28 cm in manj
  • M = obseg 28 cm do 37 cm
  • L = obseg 37 cm do 43 cm

Barva: metalno bronasta ali črna

Popolnoma higieničen

Izdelano v ZDA

Teža 0,30 kg
lastnost

Velikost M – črna barva, Velikost L – črna barva, Velikost M – bronasta barva, Velikost S – bronasta barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ACTIVE650 MEČA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
ACTIVE650 MEČA
36,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti