ACTIVE650 KOMOLEC

36,90  Z vključenim DDV

ACTIVE650 KOMOLEC nudi popolno kompresijo in oporo vašemu komolcu. Ta izjemno udobna opornica je odlična izbira pri težavah kot so: golfistični/teniški komolec, vnetje burze v komolcu, osteoartritis, poškodbe bicepsa in ostale poškodbe nadlahti.

Revolucionarna tkanina uporabljena pri izdelavi ACTIVE650 opornic zagotavlja boljšo elastičnost kot kadarkoli prej. Z več kot 300% elastičnostjo (v primerjavi s 50% klasičnega neoprena) se ACTIVE650 popolnoma prilagaja vašim gibom. Zaprto-celična tehnologija strukture omejuje nabiranje potu v tkanini. Zaradi tega je popolnoma higieničen.

Z nošenjem ACTIVE650 kompresijske opornice izboljšate tudi krvni pretok! S tem se lahko poveča dovajanje hranilnih snovi  in kisika v mišice, kar pomaga pri procesu zdravljenja. Izboljšan krvni pretok izboljšuje tudi zmogljivost in okrevanje po aktivnosti.

Navodila & vzdrževanje

Vsi ACTIVE650 izdelki so narejeni tako, da objamejo in rahlo stisnejo del telesa kjer so nameščeni. Če čutite, da vas stiska preveč, potem vam je opornica zagotovo premajhna – pomembno je izmeriti obseg in ne ugibati o velikosti!

ACTIVE650 opornico odstranite z »rolanjem« in ne z vlečenjem, saj tako ohranjate lastnosti in podaljšujete življenjsko dobo izdelka.

Vsi ACTIVE650 izdelki so primerni za strojno pranje (priporočamo ročno pranje) z mrzlo vodo in sušenje na zraku.

Kako izbrati pravo velikost?

Zelo pomembno je, da izmerite obseg sproščene nadlahti 5 cm nad pregibom v komolcu (glejte sliko). Če so vaše mere na mejni vrednosti, izberite večjo številko.

Velikosti:

  • S  = obseg od 28 cm in manj
  • M = obseg od 28 cm do 37 cm
  • L = obseg 37 cm do 43 cm

Barva: kovinsko bronasta in črna (izberite v spustnem meniju)

Popolnoma higieničen

Izdelano v ZDA

Teža 0,20 kg
lastnost

Črna – L, Črna – M, Črna – S

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ACTIVE650 KOMOLEC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
steznik_za_komolecACTIVE650 KOMOLEC
36,90  Z vključenim DDVIzberite možnosti