BLACKROLL® BLACKBOX MINI komplet

37,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

BLACKROLL® BLACKBOX MINI komplet vsebuje nekaj najboljših majhnih masažnih pripomočkov v enem paketu. Poleg MINI masažnega valjčka in masažne žogice BALL 08 je tu tudi DUOBALL 08, ki je idealen za masažo vzporednih mišičnih tkiv.

Majhni masažni pripomočki v enem kompletu
BLACKBOX MINI je komplet majhnih masažnih pripomočkov, vendar z velikim masažnim učinkom. Ta komplet vsebuje nekaj najmanjših in najučinkovitejših masažnih pripomočkov BLACKROLL®, ki so primerni za različno uporabo v vašem domu, v telovadnici, na potovanju ali v pisarni.

Priročne prodajne uspešnice BLACKROLL® niso le izjemno učinkovite, ampak tudi izjemno majhne, ​​zato se prilegajo vsakemu žepu. Najboljša stvar pa je: uporabite jih lahko kadarkoli in kjerkoli za lajšanje napetosti in izboljšanje mobilnosti.

BLACKROLL® MINI masažni valjček je eden izmed najbolj priljubljenih masažnih pripomočkov za masažo posebej občutljivih mišic. Je neverjetno priročen, zato lahko penasti valj BLACKROLL® MINI uporabljate brez zunanje pomoči.

Ne glede na to ali gre za hrbet, meča, ahilovo tetivo ali roke: s tem valjčkom lahko dosežete vsako mišico. Lahko ga položite na mizo ali tla, da sprostite roke in hrbet. Masaža mišic z BLACKROLL® MINI masažnim valjčkom deluje tudi na steni tako, da povečate ali zmanjšate pritisk s telesno težo.

Masažna žogica BLACKROLL® BALL 08 je majhna, priročna in izjemno učinkovita. Medtem ko je BLACKROLL® MINI masažni valjček primeren za površinsko samomasažo, se masažna žogica BLACKROLL® BALL 08 uporablja bolj za točkovno masažo.

Dvojna masažna žogica DUOBALL 08 je zaradi pametne kombinacije dveh žogic primerna tako za masažo vratu kot tudi masažo celotnega hrbta, meč, rok in ahilove tetive.

V nasprotju z masažno žogico BLACKROLL® BALL 08 se dvojna masažna žogica BLACKROLL® DUOBALL 08 uporablja predvsem za masažo vzporednih mišičnih tkiv, ker je zaradi njene oblike onemogočen pritisk na kosti.

Značilnosti:

  • Barva vseh izdelkov: črna
  • Trdota: trdi
  • V kompletu prejmete:
  • 1 x BLACKROLL® MINI masažni valjček (6 cm x 15 cm)
  • 1 x BLACKROLL® BALL 08 masažna žogica (premer 8 cm)
  • 1 x BLACKROLL® DUOBALL 08 dvojna žogica (premer krogel 8 cm)
Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BLACKROLL® BLACKBOX MINI komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
masazni_pripomockiBLACKROLL® BLACKBOX MINI komplet
37,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi