Kompresijske masažne manšete za noge

139,90  Z vključenim DDV

Ni na zalogi, pošlji povpraševanje

Kompresijske masažne manšete za noge so namenjene poživitvi utrujenih, bolečih in otečenih nog in stopal. Ta inovativni izdelek deluje na principu kompresije s pomočjo zračnih blazin in masaže celotne noge od prstov do meč. Na ta način bo sprostil utrujenost vaših nog in izboljšal prekrvavitev.

Manšete imajo pod podplatom vgrajeno grelno enoto, ki se bo ogrevala postopoma do 40°C. V adapter morata biti hkrati priključena dva vtikača, sicer masažni sistem ne bo dobro deloval. Ko manšete uporabljate prvič jih ne zavijajte pretesno. Pustite vsaj 4 prste prostora in začnite s šibko intenzivnostjo, da se boste lažje prilagodili načinu masaže. Masažne manšete uporabljajo metodo kompresije zraka. Zračne blazine v vsaki manšeti bodo napolnjene v določenem vrstnem redu glede na izbrani način. Če imate zdravstvene težave, kot so kožne okužbe, krhke kosti, bolezni srca itd., se pred uporabo prosimo posvetujte s svojim zdravnikom.

MASAŽA STOPAL IN MEČ – kompresijske masažne manšete z gretjem imajo v notranjost vgrajene 3 zračne blazine, ki zagotovijo ustrezen pritisk in masažo stopal in meč.

VARNO IN ENOSTAVNO ZA PRENAŠANJE – naprava ima vgrajen 10-minutni mehanizem samodejnega izklopa in zaščito pred pregrevanjem. Prenosna zasnova vam omogoča, da doma, v pisarni ali med potovanjem lajšate bolečine in utrujenost v mišicah nog.

6 NAČINOV MASAŽE IN 3 STOPNJE INTENZIVNOSTI – s pomočjo daljinskega upravljalnika lahko enostavno nastavite 3 različne intenzivnosti kompresije in 6 različnih vrst masaže. Postopoma, začenši na nizki ravni izberite nastavitev, ki vam najbolj ustreza za dobro sprostitveno izkušnjo. 

PRILAGODLJIVA VELIKOST MANŠET ZA NOGE – V kompletu sta dve manšeti za noge, ki sta izdelani iz mehke tkanine in sta zelo udobni. Njuno velikost enostavno prilagodite z velcro trakovi na ježke. Manšete so primerne za obseg meč od 30 cm do 45 cm.

Lastnosti:

  • 2 x 3 zračne blazine v notranjosti manšet
  • Dve temperaturni ravni
  • Na voljo varnostne funkcije (samodejen izklop in zaščita pred pregrevanjem)
  • Na voljo je šest načinov masaže in tri stopnje intenzivnosti kompresije 
Teža 1,00 kg
lastnost

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kompresijske masažne manšete za noge”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart