Napihljiva opornica za vrat

18,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi

Napihljiva opornica za vrat je namenjena učinkovitemu in takojšnjemu lajšanju kroničnih bolečin v vratu in ramenih. Napihljiva opornica nudi odlično oporo vratnim mišicam. Vratne mišice nežno raztegne in s tem v trenutku olajša bolečine v prizadetem predelu. V trenutku razbremeni mišice vratu in ramen, odpravi bolečine in preprečuje glavobole, ki so posledica napetosti vratu in ramenskega obroča.

Napihljiva zračna opornica je pripomoček, ki deluje na podoben način kot drage naprave, ki jih uporabljajo v fizioterapiji za zdravljenje bolečin v vratu, torej na principu raztezne sile. Ta unikati pripomoček vam bo pomagal pri odpravi bolečin oz. vam bo prihranil dragoceni čas in denar, ki bi ju porabili za obisk zdravnika ali maserja. Ob pravilni redni uporabi vam bo pripomoček v veliko korist.

POPOLNA DRŽA: S to oporo za vrat izboljšajte svojo držo in razbremenite vrat. Podprite vrat in hkrati dvignite čeljust. S tem je hrbtenica poravnana in v pravilni drži.

3 NAPIHLJIVI OBROČI: Naša opornica za vrat ima 3 napihljive obroče, ki se ovijejo okoli vašega vratu za maksimalno udobje. Prilagodite opornico s pomočjo trakov “na ježke” in napihnite / izpustite, da prilagodite tlak. Tlak lahko začnete povečevati z vsako uporabo.

HITRA IN ENOSTAVNA UPORABA: Priporočamo uporabo opornice za vrat 2-3 krat na dan po 20-30 minut. To vam bo pomagalo izboljšati držo iz dneva v dan in odpravilo napetost v živcih. Raztegnite in sprostite mišice vratu.

PREPROSTA UPORABA: Za napihovanje preprosto namestite opornico okoli vratu in jo nato natlačite s pomočjo priložene tlačilke, dokler se ne počutite udobno. Na sprednji strani jo pritrdite s trakovi “na ježke”. Ko jo želite izprazniti, odvijte navoj na tlačilki in ga pritisnite navzdol, da sprostite zrak.

OPOZORILO: Napihljive zračne opornice ne smete uporabljati, če ste imeli nedavne (akutne) poškodbe vratu, kot so zvini oz. udarci. Če imate hudo obliko tortikolisa (kriv vrat). Opornice ne smete uporabljati v primeru revmatoidnega artritisa, kompresije hrbtenjače in v primeru kakršnihkoli okužb in odprtih ran. Uporabniki si morajo prizadevati, da si poiščejo strokovno pomoč in nasvet zdravnika oziroma fizioterapevta. Smiselno je, da se opornico začne uporabljati postopoma (postopno povečanje raztezne sile) in nikoli več kot 8-10 minut dnevno oz. po nasvetu zdravnika.

Pomaga pri težavah:

  • Bolečine v zgornjem prsnem delu
  • Glavoboli
  • Migrene
  • Bolečine v ramenih
  • Bolečine v vratu
  • Vrtoglavica
  • Mravljinčenje

Značilnosti:

  • Odličen pripomoček za ljudi, ki veliko časa preživijo v pisarni ali za računalnikom oziroma so telesno premalo aktivni
  • Mehka tkanina zagotavlja prijetno nošenje in uporabo
  • Blazino lahko uporabljate kjer koli: doma, v službi ali na poti
  • Univerzalna velikost, ki se prilega večini moških in žensk
  • Barva: temno siva

Priporočljiva je uporaba 2-3 krat na dan po 30 minut vsake seje in 10-20 dni.

Teža 1,00 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Napihljiva opornica za vrat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Napihljiva opornica za vrat
18,90  Z vključenim DDV

Availability: Na zalogi